Good tech hack - 2022

Av mattias.dahlgren@miun.se, 2021-11-17

Good tech hack.

Den 25-25 februari är det återigen dags för Good tech hack, vilket blir det fjärde i ordningen.
Förra året gick hacket på distans, men kommande gång kommer det återigen ske på Grönborg här vid campus i Sundsvall.

Vad är Good tech hack?

Good Tech Hack är ett hackathon och en tävling där olika kompetenser möts under 24 timmar för att lösa samhällsutmaningar. Det är en mötesplats för studenter, näringsliv och offentlig sektor, ett forum för att utforska nya innovativa arbetssätt och samverkan över gränserna.

Vi på Webbutvecklings-programmet har varit närvarande alla tidigare tillfällen, och nu senast hade vi ett lärarlag som bestod av Mattias Dahlgren, Malin Larsson, Per Nyberg (extern konsult inom webbutveckling, fotografering & bildbehandling) och Caroline Wallmark (forskningsingenjör).

Vi lyckades då få ett pris för "Bästa användarupplevelsen".

Under senaste Good tech hack hade vi tre studentlag med från Webbutvecklings-programmet, två från år ett och ett får år 2.

Good tech hack är ett jättekul och väl organiserat event, så dra ihop ett lag och var med!

Läs mer på goodtechhack.se och på Facebook.